Меню
Меню

Плащане и доставка

След направена поръчка от Ваша страна, тя се обработва автоматично, без допълнително потвърждение по телефон. На електронната си поща (ако сте въвели коректно Вашия мейл адрес) ще получите копие на поръчката и уведомление, когато е изпратена (опакована и подготвена за предаване на куриер).
В случай, че желаете доставката да се изпълни в някакъв срок ("гоните" конкретна дата), в секция ЗАБЕЛЕЖКА при последната стъпка за финализиране на поръчката, напишете датата до която следва да бъде направена доставката, а ние ще се свържем с Вас, ако има някаква пречка това да се случи.

ДОСТАВКА
Поръчките доставяме с опция за преглед, чрез услугите на куриерски компании СПИДИ и ЕКОНТ. При финализиране на поръчката си, може да изберете доставка до избран от Вас личен адрес, до офис на избраната от Вас куриерска компания или до неин автомат.

За поръчки над 299 лв. доставката до офис на СПИДИ или ЕКОНТ е безплатна.

Препоръчваме на нашите клиенти да се възползват от правото си за преглед на пратката, особено в случаите, когато са поръчали чупливи артикули! В случай, че стоката е увредена при транспорта, клиентът следва да изиска от служителя на куриерската компания изготвянето на протокол, в който да бъдат описани щетите. Едновременно с това, клиентът следва да се свърже по телефона с наш служител, за да се уточнят подробностите и начинът на действие съобразно обстоятелствата.

За случаите, при които доставката не е безплатна, таксата се определя от избрания начин на доставка и тарифитите на куриерската компания, в зависимост от теглото, обема на пратката и населното място, към което трябва да се изпрати. Към посочената в поръчката сума за доставка, в зависимост от политиката и начина си на ценообразуване, куриерските компании е възможно да начисляват следните допълнителни такси:
• такса за обслужване на наложен платеж (зависи от сумата)
• такса за картово разплащане (в случай, че заплатите на куриера с карта)
• такса за разнос на чупливи пратки

Всички артикули от нашето портфолио са на склад в България и в зависимост от местонахождението на склада, доставката варира от 1 до 7 работни дни.
За продукти на склад в София (повечето продукти) заявени за покупка с поръчка направена до 12:00 ч. доставката се извършва на следващия работен ден. В случаите, когато поръчката е направена след 12:00 ч. в делничен ден, е възможно този срок да бъде удължен с още 1 ден, а поръчки направени в петък следобед, събота, неделя или празнични дни, се изпращат в първия работен ден.

За продукти на склад в провинцията доставката се извършва до 7 работни дни, но най-често този срок е по-кратък (3-4 работни дни).

По време на кампании свързани с ЧЕРЕН ПЕТЪК, КОЛЕДА, СВ. ВАЛЕНТИН, 8-ми МАРТ и др., когато нашите служители и куриерските компани са изключително натоварени, е възможно горните срокове да не бъдат спазени. Независимо по чия вина са отклоненията, доставките се изпълняват в приемливи срокове, а закъснения с повече от 7 работни дни са изключителна рядкост (и са предимно при доставки изпълнявани от СПИДИ).

Доставката на едрогабаритни артикули (като масажни кресла например) за района на София се извършва с наш транспорт, а за населените места от провинцията - с куриерска фирма TRANSPRESS. При покупка на масажно кресло или бягаща пътека, при финализиране на поръчката, за метод на доставка следва да бъде маркиран ДОСТАВКА НА МАСАЖНИ КРЕСЛА И ТРЕНАЖОРИ.


ПЛАЩАНЕ
Поръчките през онлайн магазин www.WELHOME.bg можете да заплатите по един от следните начини:

1. Наложен платеж - при получаване на пратката е необходимо да заплатите на куриера (в брой или с дебитна/кредитна карта) стойността на Вашата поръчка + доставката. От куриера получавате разписка за пощенски паричен превод, която замества касовата бележка и съгласно текстовете на Наредба Н-18 на Министерство на финансите е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. За осчетоводяване на покупката, е необходимо да запазите копие от поръчката, заедно с разписката от куриерска служба (или Вашата фактура).

2. Банков превод - преди да изпратим пратката към Вас, е необходимо да заплатите стойността на поръчката Ви чрез банков превод по сметката на УЕЛХОУМ БГ ЕООД:

Бенефициент: УЕЛХОУМ БГ ЕООД
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG40UNCR70001523647414
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: номер на поръчката и Вашите имена

3. С дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал на Борика - уебсайтът ни не съхранява никаква информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Въпросната информация се обработва единствено от сървъра на банката, предоставила Виртуалния ПОС терминал.

4. Система за електронни плащания ePay

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки