Меню
Меню

Плащане и доставка

След направена поръчка от Ваша страна, тя се обработва автоматично, без допълнително потвърждение по телефон. На електронната си поща (ако сте въвели коректно Вашия мейл адрес) ще получите копие на поръчката и уведомление, когато е изпратена (опакована и подготвена за предаване на куриер).

ДОСТАВКА

Поръчките доставяме с опция за преглед, чрез услугите на куриерски компании СПИДИ и ЕКОНТ. При финализиране на поръчката си, може да изберете доставка до избран от Вас личен адрес, до офис на избраната от Вас куриерска компания или до неин автомат.
Препоръчваме на нашите клиенти да се възползват от правото си за преглед на пратката, особено в случаите, когато са поръчали чупливи артикули! В случай, че стоката е увредена при транспорта, клиентът следва да изиска от служителя на куриерската компания изготвянето на протокол, в който да бъдат описани щетите. Едновременно с това, клиентът следва да се свърже по телефона с наш служител, за да се уточнят подробностите и начинът на действие съобразно обстоятелствата.

Таксата за доставка се определя от избрания начин на доставка и тарифитите на куриерската компания, в зависимост от теглото, обема на пратката и населното място, към което трябва да се изпрати. Към посочената в поръчката сума за доставка, в зависимост от политиката и начина си на ценообразуване, куриерските компании е възможно да начисляват следните допълнителни такси и данъчни ставки:
• такса за обслужване на наложен платеж (зависи от сумата)
• такса за картово разплащане (в случай, че заплатите на куриера с карта)
• такса за разнос на чупливи пратки

Доставката на едрогабаритни артикули (като масажни кресла например) за района на София се извършва с наш транспорт, а за населените места от провинцията - с куриерска фирма TRANSPRESS. При покупка на масажно кресло или бягаща пътека, при финализиране на поръчката, за метод на доставка следва да бъде маркиран ДОСТАВКА НА МАСАЖНИ КРЕСЛА И ТРЕНАЖОРИ.

Срокът на доставка зависи от населеното място, където трябва да се достави стоката - от 1 до 7 работни дни

Поръчките се обработват до 12:00 ч. от понеделник до петък. Поръчките, получени след 12:00 ч. се обработват на следващия работен ден, а тези направени след 12:00 ч. в петък, както и поръчки заявени в събота, неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.


ПЛАЩАНЕ

Поръчките през онлайн магазин www.WELHOME.bg можете да заплатите по един от следните начини:

1. Наложен платеж - при получаване на пратката е необходимо да заплатите на куриера (в брой или с дебитна/кредитна карта) стойността на Вашата поръчка + доставката. От куриера получавате разписка за пощенски паричен превод, която замества касовата бележка и съгласно текстовете на Наредба Н-18 на Министерство на финансите е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. За осчетоводяване на покупката, е необходимо да запазите копие от поръчката, заедно с разписката от куриерска служба (или Вашата фактура).

2. Банков превод - преди да изпратим пратката към Вас, е необходимо да заплатите стойността на поръчката Ви чрез банков превод по сметката на УЕЛХОУМ БГ ЕООД. Доставката ще заплатите на куриера при получаване на пратката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим вашата поръчка.

Бенефициент: УЕЛХОУМ БГ ЕООД
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG40UNCR70001523647414
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: номер на поръчката и Вашите имена

3. С дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал на Борика - уебсайтът ни не съхранява никаква информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Въпросната информация се обработва единствено от сървъра на банката, предоставила Виртуалния ПОС терминал.

4. Система за електронни плащания ePay

5. Купуване на кредит чрез БНП Париба Лични Финанси (вж. подробности в секция Покупка на изплащане)

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки