Меню
Меню

Сортиране

Марки и производители

Ценови диапазон

KYOCERA (Kyoto Ceramics - Япония)

KYOCERA (Kyoto Ceramics - Япония)

Остриетата на ножовете и приборите, които предлага  KYOCERA FINECERAMICS Gmbh  са произведени от специално създаден керамичен материал съдържащ цирконий. В сравнение с конвенционалните ножове изработени от стомана, те имат революционни характеристики - по-твърди са от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата. Освен това, те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас. С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката им повърхност ги прави по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване. Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна. Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият използвайки миялни машини. Разбира се за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, също има някои изисквания и препоръки, които ползвателите следва да спазват. Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.

KYOCERA (Kyoto Ceramics - Япония)

KYOCERA (Kyoto Ceramics - Япония) Изображение

Остриетата на ножовете и приборите, които предлага KYOCERA FINECERAMICS Gmbh са произведени от специално създаден керамичен материал съдържащ цирконий. В сравнение с конвенционалните ножове изработени от стомана, те имат революционни характеристики - по-твърди са от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата. Освен това, те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката им повърхност ги прави по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.


Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна. Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият използвайки миялни машини.

Разбира се за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, също има някои изисквания и препоръки, които ползвателите следва да спазват. Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.



Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки