Меню
Меню

Сортиране

Марки и производители

Ценови диапазон

ROMMELSBACHER (Германия)

ROMMELSBACHER Машина за вакуумиране
Временно изчерпан
ROMMELSBACHER Стъклокерамичен индукционен кoтлон CT 2020/IN
Временно изчерпан
ROMMELSBACHER  Електрическа кафеварка EKO 376/G
Временно изчерпан
ROMMELSBACHER  Електрическа скара BBQ 2003
Временно изчерпан
ROMMELSBACHER Електрическа мелничка за кафе и подправки EGK 200
Временно изчерпан
ROMMELSBACHER  Стъклокерамичен  индукционен кoтлон CT 2100 / IN
Временно изчерпан
ROMMELSBACHER Система за готвене на пара - електрическа
Временно изчерпан

ROMMELSBACHER (Германия)

ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH  е основана през 1928 г. от дипломирания инженер Густав Ромелсбахер и започва дейността си като производител на единични и двойни електрически котлони с идеята да предложи на пазара възможно най-богатия асортимент. Днес тази идея е вече реалност и компанията може да предложи на клиентите си изключително разнообразна гама от артикули - от най-малкия автоматичен котлон в света, до свръхмодерни и иновационни стъклокерамични и индукционни готварски плочи. Междувременно, второто от трите поколения на фамилията-основател на предприятието, по време на своето управление диверсифицира работата на фирмата чрез създаване и производство и на други атрактивни електрически домакински уреди, които също да се отличават със своето първокласно качество и дизайн.   Модерните производствени мощности и развитият инженерен отдел позволяват на  ROMMELSBACHER да разработва и произвежда специални уреди, които намират приложение в стоматологията, ресторантьорството и кетъринга. Освен това, компанията развива и линия за OEM продукти за едни от най-известните марки за домакински уреди.  Освен съвременно производство и средства за контрол на качеството, като стандарт в предприятието е залегнала и идеята за наемане и използване на персонал, който се отличава с креативност, гъвкавост и умения за създаване на интересна гама продукти и поддържане на успешна пазарна стратегия. Продуктите на  ROMMELSBACHER  се предлагат в страните от целия свят и особено в регионите, където „ произведено в Германия ” е символ за качество и характеристика, която се цени особено много. ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH  е основана в Динкелсбюел – град с над 1000 годишна история и уникална средновековна архитектура. Неслучайно този град е дестинация за туристи от цял свят.

ROMMELSBACHER (Германия)

ROMMELSBACHER (Германия) Изображение
ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH е основана през 1928 г. от дипломирания инженер Густав Ромелсбахер и започва дейността си като производител на единични и двойни електрически котлони с идеята да предложи на пазара възможно най-богатия асортимент. Днес тази идея е вече реалност и компанията може да предложи на клиентите си изключително разнообразна гама от артикули - от най-малкия автоматичен котлон в света, до свръхмодерни и иновационни стъклокерамични и индукционни готварски плочи. Междувременно, второто от трите поколения на фамилията-основател на предприятието, по време на своето управление диверсифицира работата на фирмата чрез създаване и производство и на други атрактивни електрически домакински уреди, които също да се отличават със своето първокласно качество и дизайн.
 
Модерните производствени мощности и развитият инженерен отдел позволяват на ROMMELSBACHER да разработва и произвежда специални уреди, които намират приложение в стоматологията, ресторантьорството и кетъринга. Освен това, компанията развива и линия за OEM продукти за едни от най-известните марки за домакински уреди. 


Освен съвременно производство и средства за контрол на качеството, като стандарт в предприятието е залегнала и идеята за наемане и използване на персонал, който се отличава с креативност, гъвкавост и умения за създаване на интересна гама продукти и поддържане на успешна пазарна стратегия. Продуктите на ROMMELSBACHER се предлагат в страните от целия свят и особено в регионите, където „произведено в Германия” е символ за качество и характеристика, която се цени особено много.

ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH е основана в Динкелсбюел – град с над 1000 годишна история и уникална средновековна архитектура. Неслучайно този град е дестинация за туристи от цял свят.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки